Ünnepeljük együtt a nemzetközi Star Wars napot!

Már négy és fél évtizede van velünk az erő, és kovácsol össze rajongókat generációtól függetlenül. A western és sci-fi műfajának házassága, a látványos lézerharc párbajok már önmagukban garantálják a Csillagok háborúja töretlen sikerét. Mégis, a jó és rossz epikus harcát egész biztosan azért is imádjuk ennyien, mert kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak egy vagány karaktert, akivel azonnal azonosulni tudnak. Most együtt tudjuk ünnepelni a nemzetközi Star Wars napot, ismerjük meg együtt az ikonikus szereplőket!

Fiatal Luke Skywalker, a klasszikus hős

Luke nagy dolgokra született, és nem fél nekivágni a sorsát beteljesítő kalandnak. Vele van az erő, bátor és mindig a helyes úton jár. Még a fehér ruházata is félreérthetetlenül jelzi, hogy ő a jó oldal képviselője.

Han Solo, akire nem vonatkoznak a szabályok

Han Solo egy független figura, aki minden helyzetből kivágja magát. Nem játszik a szabályok szerint, de azért helyén van a szíve.

Leia hercegnő, a nőies vezető

Leia hercegnő bájos és nőies, emellett az ellenállás félelmet nem ismerő vezetője. Bölcs, diplomatikus és erős akaratú, a jó oldal megingathatatlan csillaga.

Darth Vader, a szomorú sorsú gonosztevő

A rossz oldal képviselője nem épp a legszimpatikusabb karakter, a benne dolgozó düh mégis mindenki számára érthető érzés. Főleg, ha már ismerjük Anakin történetét.

Csubakka, az igaz barát

A szőrős harcos az igaz barátság mintapéldája. Bozontos külseje ellenére egy igazán jószívű és jóhumorú társ a bajban. Csubakka általában nincs az előtérben, de a hűséges kísérő támogatására mindig lehet számítani.

Rey, aki számára nincs akadály

Rey minden fronton erős női hős, akinek a sikerhez nem csak a tehetségére (azaz a vele lévő erőre) van szüksége, legalább annyira fontos rendíthetetlen jelleme. Független, felfedező, bátor, makacs és önfejű, aki mindent megtesz a barátaiért.

Kylo, a tékozló fiú

Kylo igazán emberi és esendő szereplője a Csillagok háborúja világának. Illusztris családba születik, nagy dolgokra hivatott. Mégis enged a gonosz csábításának és letér a helyes útról, ami valljuk be, nem is nehéz. Saját hibáinkat beismeri, visszatalálni a helyes ösvényre annál küzdelmesebb, de neki mégis sikerül. Nem csak az ikonikus filmekben, nálunk is megtaláljátok a hozzátok leginkább illő Csillagok háborúja szereplőket!

Olvasd el többi cikkünket is:

Madarak és fák napja »

7 feladat a húsvéti családi vetélkedőhöz »

Szuperaranyos party állatka - LLP Ragyogó KaméLeon »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben